Om gruppen

Mii Swap är till för alla som vill lättare kunna träffa folk med 3DS eller rent av bara utbyta Mii-figurer på bestämda platser. Vi kommer primärt fixa Mii Swap träffar i Stockholms-området, men alla är självklart välkomna att skapa sina egna möten runtom i Sverige.

Hoppas alla ska trivas!  /Joakim
Mii Swap Crew

Stockholm:
Zandaro, Recoil, Serge och Mr J

Kalmar:
YoyoSponsorer


Nintendo Sverige/Bergsala
 

Vi letar just nu efter sponsorer inom spelbranchen som kan tänka sig att bidra med diverse "giveaways" utbyte mot marknadsföring inom vår grupp. Vi tar inte emot pengar utan är främst intresserade av saker som används i rent promotion-syfte. Vi ger självklart även plats för er logo här på vår site.Frågor och svar

Vad gör ni på träffarna?
Vi spelar olika multiplayer-spel tillsammans, t.ex. Luigi's Mansion 2, Animal Crossing: New Leaf, Fire Emblem: Awakening och Monster Hunter 3. Det blir också diskussioner kring 3DS, t.ex. vilka spel vi ser fram emot eller så ger vi varann tips på vad vi kan rekommendera.
När har ni träffar?
I Stockholm brukar vi ha våra träffar på söndagar klockan ett, men ibland händer det också att vi har mer spontana träffar när vi känner för det. Gå med i Facebook-gruppen så får du automatiskt en inbjudan när vi har träffar! För Kalmar-bor är det måndagar som vanligtvis gäller!
Var har ni träffar?
För närvarande har vi Stockholms-träffarna på Lava i Kulturhuset. Mer information hittar du på Lavas hemsida. I Kalmar hålls träffarna i Calmare spelsällskaps lokaler.
Kostar det något att vara med?
Självklart inte! Vi gör det här bara för att träffas och ha skoj, Mii Swap kräver ingen medlemsavgift.
Vilka spel har stöd för StreetPass eller multiplayer?
Fullständig lista som uppdateras ofta finns på StreetPass Network
Mii Swap - Gå med i vår grupp på Facebook!

Nano Assault EX (Q4 2012)
Nano Assault EX screenshot

Nintendo Sverige

NintendoBloggen

Dragon's Lair

Nintendo Next