Tidigare träffar

Stockholm - 3 juni, 2012


Träffen började i Kulturhuset där vi satte oss ner vid biblioteket och körde Mario Tennis Open för fulla muggar. Smått kaotiskt spel som kräver en del timing och finess, men väldigt kul när man väl kommer in i det. Förutom jag (Tobias), Johan och Joakim så dök även nykomlingarna Mr. J och Felicia upp! Vi blev tvugna att flytta på oss eftersom biblioteket skulle stängas så det fick bli Gallerian, där vi fortsatte med Mario Tennis Open. Senare på kvällen körde några av oss Skype-chat inför Nintendos presentation av Wii U!
Kalmar - 3 april, 2012


Vi blev totalt åtta stycken deltagare som rivstartade kvällen med Mario Kart 7 (efter de obligatoriska bitarna i Mii Plaza, med allt vad räddande av kungligheter och pusselsamlande innebär).

Därefter blev det helgalen multiplayer i Star Fox 64 3D och slutligen Kid Icarus: Uprising. Vi hann även med att spana in AR-korten som medföljde vid köpet av Kid Icarus, då ingen av oss riktigt hunnit testa dom än.

Kvällen blev väldigt lyckad, och samtliga deltagare vill ha mer, vilket de ska få- Nästa träff är redan bokad och går av stapeln på onsdag nästa vecka- Samma tid, samma plats!

Stort tack för denna gången!
Stockholm - 22 januari, 2012


Rekord! Idag blev vi tio stycken på träffen, vi fick åter besök från Robin som är en riktig höjdare på Mario Kart. Från början var vi åtta men senare fick vi oväntat tillskott från två andra i caféet som hade varsin 3DS - the more the merrier :)


Stockholm - 14 januari, 2012


Denna gång blev vi sju stycken som tävlade i Mario Kart, många nya ansikten!


Stockholm - 13 november, 2011


Jockes systerson Robin följde med på träffen och vi välkomnar även Kristian in i gruppen. Det nya nedladdningsbara spelet Freakyforms gav oss ett gott skratt, även nya Tetris där man får ytterligare en chans att se löjlig ut när man blåser in i 3DS:en för att få bort imma på rutan. Träffen avslutades med en runda Mario Party DS.
Stockholm - 30 oktober, 2011


Robin joinar gänget! Vi spelade lite Dead or Alive, Mario Party DS och Super Street Fighter IV. Senare drog vi till Patricia med Jockes flickvän och hans polare Eric för att avsluta kvällen med middag, så det blev en träff utöver det vanliga :)
Stockholm - 28 september, 2011


Vi firar att Legend of Zelda: Four Swords har släppts på eShop med en rejäl session på SuperMotaro spelcafé som varar ända fram till en timme efter stängningsdags! Men ägaren är schysst så förhoppningsvis hade han inte nåt emot det. Riktigt kul multiplayer-spel!
Stockholm - 17 juli, 2011


Återbesök i Kulturhuset. En Spontan Street Fighter IV turnering äger rum. Vi har även en förvånansvärt djup diskussion om Zelda-mytologin :)
Stockholm - 24 april, 2011


Andra träffen, på Kulturhuset Stories. Vi börjar bli lite fler! Och ja, som bilden visar så spelar vi Face Raiders igen och ser precis lika fåniga ut.
Stockholm - 17 april, 2011


Första "officiella" träffen på Café 60 vid Sveavägen. Vi körde Face Raiders och blev utskrattade av en lustig snubbe som satt i ett hörn och lät lite påverkad :) Men det kan man väl förstå om någon ser fyra killar rotera frenetiskt i ett hörn :P
Mii Swap - Gå med i vår grupp på Facebook!

Luigi's Mansion: Dark Moon (Q1 2013)
Luigi's Mansion: Dark Moon screenshot

Nintendo Sverige

NintendoBloggen

Dragon's Lair

Nintendo Next